6 voordelen van dit krachtige supervoedsel om gezond oud te worden

Voel je je oud? Wist je al dat chlorella je kan helpen om mooi en gezond oud te worden?

Revitaliseert het lichaam

Een van de ongelooflijke krachten van chlorella is dat het zichzelf elke 24 uur kan verviervoudigen. Deze verjongingskracht dankt chlorella aan de chlorella growth factor, die achter de vele gezondheidsvoordelen zit. De kern van chlorella bevat ook een hoog gehalte aan nucleïnezuren, wat betekent dat het het natuurlijke herstelproces van uw lichaam op celniveau kan ondersteunen en uw energie op natuurlijke wijze kan stimuleren. Daarmee helpt chlorella de cellen van uw lichaam te verjongen.

Ondersteunt het hart

Chlorella kan ook de gezondheid van uw hart verbeteren door te helpen uw bloeddruk te reguleren. Chlorella bevat ook kleine hoeveelheden van de essentiële vetzuren Omega-3 en Omega-6.

Behoudt een gezond cholesterolniveau

Chlorella kan uw lichaam helpen om gezonde LDL-niveaus (low-density lipoprotein) te handhaven.

Helpt uw lichaam van toxines af te komen

Door onze moderne levensstijl kunnen we worden blootgesteld aan zware metalen en andere gifstoffen. Chlorella helpt uw lichaam optimaal te werken. Het ondersteunt het natuurlijke ontgiftingsproces van uw lichaam door afvalproducten effectief te elimineren. Men denkt dat het ondersteunen van het normale ontgiftingsproces helpt om de energieniveaus te bevorderen.

Gezonde ogen

Chlorella bevat twee specifieke antioxidanten die nuttig zijn voor de gezondheid van uw ogen: luteïne dat de lens van uw netvlies ondersteunt en bètacaroteen dat de algemene gezondheid van het oog bevordert.

Gezonde spijsvertering

Chlorella kan helpen als u lijdt aan spijsverteringsproblemen zoals buikkrampen en gasvorming. De celwand van chlorella bevat namelijk vezels die zich binden aan het spijsverteringsafval van uw lichaam en zo reinigt en helpt het uw natuurlijk spijsverteringsproces. En vergeet niet dat chlorella ook helpt bij het natuurlijke ontgiftingsproces, wat weer helpt bij het bevorderen van een gezonde spijsvertering en het behouden van een goede algehele gezondheid.

Chlorella kan ook gebruikt worden als ingrediënt bij lekkere gerechten!

De informatie op deze website kan niet worden beschouwd als een vervanger van een consult door een arts of bevoegd behandelaar. De informatie op deze website is niet bedoeld voor diagnose, behandeling of genezing van een ziekte. Neem bij twijfel altijd contact op met uw behandelende arts of huisarts.

 

 

 
SOORTGELIJKE ARTIKELEN