83 wereldmerken verbonden aan dwangarbeid in China – Benedict Rogers

In China zien we afgedwongen bekentenissen op televisie, een staat die massaal toezicht houdt, het doden van Falun Gong beoefenaars voor hun organen, en wat velen een genocide van het Oeigoerse volk noemen. Drieëntachtig wereldmerken, waaronder die van grote Amerikaanse bedrijven, zijn verbonden met dwangarbeid van de Oeigoeren in China.

In Hongkong werden 53 prodemocratische activisten, wetgevers en advocaten gearresteerd op 6 januari in het kader van de draconische nationale veiligheidswet.

Ondanks dit alles heeft de EU onlangs een belangrijke handelsovereenkomst met China aangekondigd.

American Thought Leaders interviewt mensenrechtenactivist en schrijver Benedict Rogers, oprichter van Hong Kong Watch en plaatsvervangend voorzitter van de mensenrechtencommissie van de Britse Conservatieve Partij, om het nieuwe rapport van de commissie te bespreken: “De duisternis verdiept zich.”

Op donderdag 14 januari om 9.00 uur neemt Benedict Rogers deel aan het panel “A Way Forward, deel II: Het verdedigen van de mensenrechten in China” van het McDonald Laurier Instituut. Je kunt het bekijken op deze link hieronder:

Dit is American Thought Leaders, en ik ben Jan Jekielek.

American Thought Leaders is een Epoch Times serie die beschikbaar is op YouTube, Facebook en de website van The Epoch Times. Het wordt uitgezonden op Verizon Fios TV en Frontier Fios op NTD America (Channel 158).

 Door Jan Jekielek
Volg Jan op Twitter: @JanJekielek

Origineel op 13 januari 2021 gepubliceerd op The Epoch Times: Video: 83 Global Brands Tied to Forced Labor in China—Benedict Rogers

 

 
SOORTGELIJKE ARTIKELEN