CCP schuldig voor COVID-19 Pandemie, zegt Peter Navarro.

De Amerikaanse kiezers zouden zich er meer bewust van moeten zijn dat de wereldwijde COVID-19 pandemie de schuld is van de Chinese Communistische Partij (CCP) – een feit dat de Democraten proberen te ontwijken vanwege hun “onuitgesproken alliantie” met het regime, zei de handelsadviseur van het Witte Huis, Peter Navarro.

“Als je denkt aan de Democratische Partij en de Chinese Communistische Partij, hebben ze beiden hetzelfde doel, namelijk het verslaan van Donald Trump.” Navarro vertelde The Epoch Times’ “American Thought Leaders” “De stilzwijgende samenzwering komt in de vorm van een herhaaldelijke weigering van de Democratische Partij om de Chinese Communistische Partij de schuld van dit virus te geven.”

Volgens Navarro wil de CCP het presidentschap van Trump beëindigen omdat Trump de eerste Amerikaanse president in decennia is die “tegen hen opstaat”.

“Als je kijkt naar de geschiedenis van het Oval Office, heeft geen enkele president zich ooit tegen China verzet, teruggaand naar de tijd dat Nixon en Kissinger per vergissing die communistische Frankenstein openden, dit is hoe Nixon het later noemde,” zei Navarro, en beschreef Trump als een leider die “een duidelijk schema hanteert op het gebied van hard zijn.”

“We hebben heffingen ter waarde van meer dan $325 miljard, harde sancties op Huawei, harde sancties op het gebruik van slavenarbeid in de provincie Xinjiang. We hebben elke speciale behandeling van Hongkong ingetrokken. Vrijheid van navigatie patrouilles in de Zuid-Chinese Zee”, vervolgde hij. “Dit is een president die zijn hakken zeer stevig in het zand heeft gezet ten opzichte van China, en dat ook zal blijven doen.”

Navarro voegde toe dat de Democraten, terwijl ze hun eigen anti-Trump agenda nastreven, “nuttige idioten” zijn geworden, een term die communistische dictator Vladimir Lenin gebruikte om onwetende dwazen binnen de staat te beschrijven die de doelen van de staat helpen zonder de verreikende implicaties te begrijpen.

Relschoppers van Antifa en Black Lives Matter die door Democraten gerunde steden terroriseerden is een voorbeeld van die “nuttige idioten”, aldus Navarro. “De wereld kijkt toe, en de Chinese Communistische Partij geniet gewoon van elk moment”, zei hij. “Omdat ze zeggen: ‘Zie je, democratie leidt tot chaos; ons autoritair systeem leidt tot stabiliteit.'”

Navarro zei dat zijn “enige spijt” van de herverkiezingscampagne van Trump is dat ze niet in staat waren om “door de mainstream media” heen te breken om genoeg bewustzijn onder de Amerikaanse mensen op te wekken dat de pandemie van de CCP kwam.

“China heeft meer dan 200.000 Amerikanen gedood, de CCP heeft tientallen miljoenen Amerikanen werkloos gemaakt, de CCP heeft dit land biljoenen en biljoenen dollars gekost”, zei Navarro. “De Democratische Partij wil China niet de schuld geven van dat alles, want als ze het communistische China daar de schuld van geven, betekent dat dat het publiek Donald J. Trump niet de schuld zal geven. Dus dit is hoe ze samenspannen.”

“Er zou meer verontwaardiging moeten zijn dan er is. Deze kwestie zou relevanter moeten zijn bij de stembus”, zei hij. “Maar er zijn nog een paar dagen over en iedereen die naar dit interview kijkt, misschien helpt dat een beetje.”
Door Jan Jekielek 
Volg Jan op Twitter: @JanJekielek
Origineel op 30 oktober 2020 gepubliceerd op The Epoch Times: CCP to Blame for COVID-19 Pandemic, Peter Navarro Says
Kijk ook naar
 
SOORTGELIJKE ARTIKELEN