Chinese bejaarde bewusteloos geslagen en geïnjecteerd met “onbekende drugs”

Een bejaarde man van in de zeventig werd geïnjecteerd met onbekende drugs nadat hij door functionarissen van de Chinese Communistische Partij was gearresteerd, omdat hij weigerde te stoppen met het beoefenen van een meditatievorm.

De man, alleen geïdentificeerd als Mr. Wang, werd ook geslagen door Chinees medisch personeel “totdat hij bewusteloos raakte”, aldus Minghui.org, een website die is gewijd aan het delen van informatie over Falun Gong, een soort methode voor verbetering van lichaam en geest, gebaseerd op de principes van “Waarachtigheid, Mededogen en Verdraagzaamheid.”

Beoefenaars van Falun Gong worden sinds juli 1999 streng vervolgd door de communistische autoriteiten. Eenmaal gearresteerd wacht hun marteling, dood of zelfs gedwongen orgaanroof door de autoriteiten van de CCP.

Wang werd gearresteerd voor het verspreiden van bureaukalenders met informatie over Falun Gong, en hij werd veroordeeld tot 1,5 jaar gevangenisstraf, volgens het rapport van 17 september.

Wang zei dat hij 20 dagen na zijn gevangenschap in september 2017, door bewakers werd meegenomen naar het gevangenisziekenhuis in Chengdu voor medische behandeling.

martelmethode nagespeeld
Een enscenering van een martelmethode waarin een beoefenaar wordt geslagen (Minghui)

“Zonder zijn toestand met hem te bespreken, gaf de arts de verpleegster de opdracht om hem met onbekende medicijnen te injecteren”, aldus Minghui, en dat ze verder met geweld een “endoscopische klem in zijn long stopten en hem injecteerden met een contrastkleurstof” voor een CT-scan.

Na de gedwongen medische procedures, voelde Wang zich volgens het rapport duizelig en kortademig als gevolg van overmatig bloeden. Toch bracht een gevangenisbewaarder hem een maand later terug naar de gevangenis en dwong hem om “slavenarbeid zonder betaling” uit te voeren, aldus Minghui.

Vervolgens begon Wang bloed op te hoesten tijdens de dwangarbeid en zijn situatie verslechterde na verloop van tijd, aldus het rapport. Toen hij werd teruggebracht naar het ziekenhuis sloeg en schopte het medische personeel hem totdat hij het bewustzijn verloor.

Vóór deze laatste ronde van mishandeling was hij al negen keer gearresteerd en vier keer tot gevangenschap veroordeeld.

Hij werd onderworpen aan allerlei onmenselijke martelingen vanwege zijn geloof in Falun Gong, stelde Minghui.

Orgaanroof

In een update van 2016 berichtte de “International Coalition to End Transplant Abuse in China” dat de CCP veel meer [orgaan] transplantaties uitvoert dan officieel wordt beweerd.

De CCP richt zich voornamelijk op Falun Gong beoefenaars, maar Oeigoeren, Tibetanen en christenen zijn ook al doelwit geweest voor het oogsten van organen.

demonstratie in Londen
Een Falun Gong beoefenaar voert actie op het Trafalgar Square, Londen op 21 juli. De spirituele beweging wordt al vervolgd sinds 1999 (Max Lin/Epoch Times)

“Als je de optelsom doet, betekent het dat er dagelijks ongeveer 150 mensen in China worden gedood voor hun organen. En er zijn geen overlevenden van deze operaties”, zei voormalig Canadees parlementslid en minister van Buitenlandse Zaken voor Azië-Pacific David Kilgour in mei 2018.

“Verborgen genocide

In een nieuw artikel gepubliceerd in “Genocide Studies and Prevention: An International Journal” door universitair hoofddocent Dr. Maria Cheung van de Universiteit van Manitoba, merkt zij op dat “de genocide van Falun Gong opvalt als een uitzondering, omdat deze vrijwel genegeerd wordt.”

De studie stelt dat de “verborgen genocide” van Falun Gong beoefenaars in China “verraderlijk, overweldigend en dodelijk” is.

In een interview met The Epoch Times in augustus zei Cheung dat deze verborgen genocide niet alleen over de fysieke vernietiging van een groep gaat, maar ook over psychologische, structurele en sociale vernietiging.

“Niemand zal er aandacht aan besteden omdat het te langzaam gaat om te zien dat dit eigenlijk een systematische moord is met een duidelijke intentie,” zei Cheung. “Ik denk dat niet het aantal slachtoffers, maar de intentie om te doden de maatstaf voor genocide is. Het is de intentie om een ​​groep uit te roeien. ”

Door Jack Phillips

 
SOORTGELIJKE ARTIKELEN