Documentaire: De werkwijze van de Chinese Communistische Partij

Een nieuwe documentaire over hoe de Chinese Communistische Partij (CCP) de wereld probeert te domineren middels haar drie-stappen methode is onlangs in première gegaan op de websites van The Epoch Times, NTD News en gerelateerde Youtube en Facebook kanalen.

Decennialang heeft de Chinese Communistische Partij (CCP) de werkwijze aangescherpt waarmee het de Chinese burgers onder controle houdt en de wereld misleidt. De pijnlijke gevolgen hiervan worden wereldwijd gevoeld na de cover up door de CCP over de verspreiding van het coronavirus, hetgeen resulteerde in een mondiale pandemie.

Echter, maanden voor de uitbraak van het virus, was de drie-stappen methode van misleiding, infiltratie en dominantie al goed te zien in Hongkong, waar tienduizenden demonstranten probeerden hun grondrechten te verdedigen.

De documentaire “The CCP Method: Chinese Communist Party’s Global Agenda” geeft inzicht in de werkwijze van de CCP en de vernietigende gevolgen daarvan op China, Hongkong en de rest van de wereld.

Het is cruciaal dat de wereld de agenda en tactieken van het regime begrijpt en weet hoe er mee om te gaan, anders lopen we het risico onder de voet te worden gelopen door de dreigende gevaren die het met zich meebrengt.

Van de groeiende militaire aanwezigheid in het buitenland tot infiltratie en dwang van VN organisaties, internationale bedrijven, universiteiten, media, filmstudio’s en overheden, evenals pogingen om organisaties en individuen die kritiek durven geven te doen zwijgen; de CCP valt de cruciale organen aan van de vrije wereld, als een politieke incarnatie van het dodelijke coronavirus.

Bekijk de documentaire hier:

 
SOORTGELIJKE ARTIKELEN