Doodt China nog steeds gevangenen voor de gruwelijke orgaanhandel?

Regeringen en ngo’s kunnen niet langer één van de ergste mensenrechtenschendingen van onze tijd negeren: tijdens ’s werelds eerste onafhankelijke juridisch onderzoek naar gedwongen orgaanoogst in China zeggen experts dat deze praktijken tot op de dag van vandaag plaatsvinden.

Na 18 maanden onderzoek velde een onafhankelijk Volkstribunaal, genaamd het China Tribunaal, op 1 maart haar vonnis.

Het tribunaal dat geleid werd door sir Geoffrey Nice, voormalig hoofdaanklager tijdens het Joegoslavië tribunaal van Milosevic, concludeert “ontegenzeggelijk dat staatsgesteunde gedwongen orgaanoogst bij gewetensgevangenen jarenlang op grote schaal in China heeft plaatsgevonden en nog steeds plaatsvindt.”

Volgens het tribunaal is dit een misdaad tegen de menselijkheid en is het overgrote deel van de organen afkomstig van beoefenaars van de in China vervolgde spirituele discipline Falun Gong.

Falun Gong wordt al meer dan 20 jaar zwaar vervolgd door het Chinese communistische regime. Een enorme hoeveelheid beoefenaars van Falun Gong zijn de laatste 20 jaar in heel China gevangen genomen en gemarteld in een poging hen mentaal te breken en afstand te laten doen van hun spirituele discipline.

De conclusies van het China Tribunaal tonen nu tevens aan, dat erg veel mensen op zinloze wijze een onbeschrijfelijk afschuwelijke dood zijn gestorven. Het tribunaal is ervan overtuigd dat officiële Chinese transplantatie statistieken zijn gefalsificeerd om gedwongen orgaanoogst te kunnen verdoezelen.

Het tribunaal concludeerde dat “alle personen of organisaties die contacten onderhouden met de Volksrepubliek China – van doktoren en medische instanties tot bedrijven – zich ervan bewust zouden moeten zijn dat ze te maken hebben met een criminele staat.”

Origineel gepubliceerd op 7 maart 2020 op YouTube: Is China Still Killing Prisoners in Horrifying Organ Trade?

 
SOORTGELIJKE ARTIKELEN