Inwoner Wuhan krijgt CCP virus van buurman die ontslagen was uit ziekenhuis

Een veertiger uit Wuhan die in goede conditie was, kreeg symptomen na praatje te hebben gemaakt met zijn buurman die onlangs was ontslagen uit een COVID-19 behandelingsfaciliteit.

De man kreeg vervolgens lichte koorts en moest hoesten. Later stierf hij.

Mensen in Wuhan, wees voorzichtig! Wees voorzichtig! Mijn neef is net afgelopen nacht overleden.

Hij had een buurman die een paar dagen geleden was teruggekomen van een tijdelijk hospitaal.

Hij ging naar hem toe om een praatje te maken met de buurman. Twee dagen later voelde hij zich verkouden. Hij dacht verkouden te zijn. Hij had ook een lichte hoest en gisteren had hij een beetje koorts. Toen, heel plotseling, stierf hij afgelopen nacht!

Hij is al dood! Wat heeft het voor nut een chauffeur te zoeken om hem te helpen! Het duurde één uur. Hij vertelde zijn zus dat hij zich een beetje ziek voelde.

Een uur later, toen zijn zus hem belde ter controle, werd er opgenomen door de dokter die zei dat hij al dood was. De dokter vroeg de zus te komen om afscheid te nemen, maar de zus durfde niet te gaan. De dokter zei vervolgens dat als zij niet kwam, haar broer de volgende dag zou worden gecremeerd.

Hij had zelfs geen kans om naar het ziekenhuis te gaan. Hij belde alleen zijn zus om 11 uur gisteravond en zei dat hij zich niet zo goed voelde. Het duurde slechts een uur. Hij hoestte en had een beetje koorts. Hij dacht dat hij verkouden was, hij zei dat hij verkouden was.

Hij was in de 40 en in goede gezondheid.

Chinese staatsmedia hebben met veel tam tam Wuhan’s geïmproviseerde ziekenhuizen geprezen, de Chinezen geruststellend dat alle ontslagen patiënten uit deze ziekenhuizen volledig zijn hersteld. Staatsmedia benadrukten zelfs dat alle patiënten twee keer een negatieve test moeten hebben voordat ze ontslagen worden.

Video op 4 april 2020 gepubliceerd op het YouTube kanaal van The Epoch Times: Wuhan Man Dies After Contracting CCP Virus from Neighbor Who Was Released From Hospital

De Epoch Times verwijst naar het nieuwe coronavirus dat de ziekte COVID-19 veroorzaakt, als het CCP virus, omdat het verzwijgen en mismanagement door de CCP (Chinese Communistische Partij) het mogelijk maakte dat het virus zich door heel China heeft verspreid en een wereldwijde epidemie heeft veroorzaakt.

 
SOORTGELIJKE ARTIKELEN