Moms For America roepen Amerikanen op om tegen het kwaad op te staan en het marxisme af te keuren

Meerdere publieke figuren riepen het Amerikaanse volk op om op te staan ​​en zich te verzetten tegen het kwaad en het marxisme die de Verenigde Staten doordrongen hebben. Dat deden ze tijdens de Save the Republic-bijeenkomst op dinsdag.

Afgevaardigde Mary Miller (R-Ill.) vertelde The Epoch Times tijdens de bijeenkomst dat ze hoopt dat al deze gebeurtenissen het Amerikaanse volk wakker zullen schudden.

“Mijn hoop en droom is dat deze gebeurtenissen Amerika wakker zullen schudden… en dat Amerika beseft hoe ernstig de situatie is waar de samenleving zich zowel politiek alsook moreel in bevindt. Ik hoop dan ook dat mensen wakker zullen worden en uit hun luie stoel zullen komen en een manier vinden om deze generatie te dienen”, zei Miller.

Duizenden mensen woonden de bijeenkomst bij die de ‘Moms for America’, een organisatie vanuit het volk, organiseerde voor het Capitool.

Zoals we hebben gezien, heeft het kwaad alle aspecten van onze samenleving binnengedrongen en heeft het marxisme alle niveaus van onze regering geïnfiltreerd. We lijken omringd door duisternis. Dat is niet onze visie voor de toekomst, en het is niet het leven dat we voor onze kinderen willen. We hebben daarom besloten op te staan, te spreken en ervoor te zorgen dat onze stemmen worden gehoord!” sprak Kimberly Fletcher, voorzitster van Moms for America, een dag voordat de wetgevers de electorale stemmen zouden tellen.

Miller zei dat als de regering-Biden haar zin krijgt, ze haar agenda zal doorduwen en “het onderdrukkend zal zijn.” Ze zullen de grenzen openen, het hooggerechtshof zou uitbreiden, de energieproductie stoppen, overdreven vriendelijk omgaan met Iran en China, zwaardere belastingen heffen, de county dicht houden en maskers verplichten, zei ze. “Ze hebben dat zelf al uitgesproken.”

Fletcher, een moeder van acht kinderen en oprichtster van Moms for America, zei dat moeders een cruciale rol hebben gespeeld bij het beveiligen en beschermen van de Republiek sinds de Mayflower 400 jaar geleden aankwam.

“Nu de grondwet wordt ondermijnd, de integriteit van de verkiezingen in het gedrang komt en de republiek op het spel staat, staan ​​moeders opnieuw op om de republiek te redden. Voor onze gezinnen, onze vrijheden en onze toekomst”, voegde Fletcher eraan toe.

Fletcher vertelde The Epoch Times dat het om hun waarden gaat, niet om Donald Trump.

“Als Donald Trump een socialist geweest zou zijn en pro-abortus … zouden we hem niet steunen. We steunen hem omdat hij ons en onze waarden onderschrijft”, zei ze. De Verenigde Staten staan “op dit moment zo dicht bij het communisme”, zei Fletcher.

Fletcher beschouwt Joe Biden niet als de grootste bedreiging. Het Amerikaanse volk wordt misleidt, dat is het grootste probleem. “Onze grootste bedreiging zijn onze buren die hier zijn ingetrapt.”

Fletcher sprak haar waardering uit voor die wetgevers die de uitslag van de verkiezingen aanvechten. Ze noemde hen helden omdat ze het aandurfden op te komen tegen de politieke vergelding van de tegenstander.

Door Emel Kan en Gary Du 

Origineel op The Epoch Times: Moms For America Call For Americans to Stand Up, Reject Evil and Marxism

 
SOORTGELIJKE ARTIKELEN