Over Epoch Times

De website www.epochtimes.nl wordt gepubliceerd door stichting Epoch Times Nederland. nze aansluiting bij de Epoch Media Group geeft ons toegang tot inhoud van bekroonde journalisten van over de hele wereld. Maar Epoch Times Nederland is een onafhankelijke Nederlandse stichting in Nederlands eigendom en in Nederland beheerd.

De Epoch Media Group is een samengesteld netwerk van zelfstandig opererende eigen organisaties.Het is het snelst groeiende netwerk van onafhankelijke nieuwsmedia ter wereld. De leden van de Epoch Media Group zijn onpartijdige media en toegewijd aan feitelijke en geverifieerde informatievoorziening.

We zijn vrij van de invloed van welke regering, bedrijf of politieke partij dan ook, hetgeen ons onderscheidt van andere media. Ons doel is om onze lezers van nauwkeurige informatie te voorzien, zodat ze hun eigen mening kunnen vormen over de belangrijkste nieuwsonderwerpen.

We volgen niet de trend van de huidige journalistiek, waar een politieke agenda overheerst; niet langer meer gebaseerd op feiten.

In plaats daarvan gebruiken we onze principes van waarachtigheid en traditie als leidraad in ons werk. Naast feitelijke nieuwsberichten belichten we in onze artikelen het beste van de mensheid, de waardevolle lessen uit de geschiedenis en de tradities die de samenleving ten goede komen.

Het eerste Epoch Times bedrijf werd opgericht in de Verenigde Staten in 2000 als reactie op de communistische onderdrukking en censuur in China. De oprichters, Chinees-Amerikanen die zelf het communisme waren ontvlucht, probeerden onafhankelijke media te creëren om de wereld ongecensureerde en waarheidsgetrouwe informatie te brengen.

Deze eerste Epoch Times heeft talloze onderscheidingen ontvangen voor rapportage en vormgeving, waaronder die van de New York Press Association, de Society of Professional Journalists en de Society for News Design.

Sindsdien is The Epoch Media Group gegroeid, waaronder  onafhankelijke edities van The Epoch Times, die momenteel 33 landen in 21 talen bestrijken.

 

 
SOORTGELIJKE ARTIKELEN