Over ons

www.EpochTimes.nl heeft geen winstoogmerk, en is toegewijd aan het achterhalen van de waarheid met heldere en onafhankelijke journalistiek.

We hebben geen politieke belangen en streven niet naar winst. Zo kunnen we lezers inzicht geven over de meest kritieke kwesties van vandaag de dag met de bedoeling de geest te verruimen en te werken aan een betere maatschappij. Een goed geïnformeerde samenleving is de hoeksteen van een bloeiende democratie.

Door onafhankelijk te zijn, kunnen we zaken onderzoeken die over het hoofd worden gezien – of worden vermeden – door andere media. We doen dit omdat we geloven dat het de rol van de journalistiek is, echt verantwoordelijk te zijn ten opzichte van de samenleving.

We streven ernaar oplossingen en het goede in de samenleving te benadrukken in plaats van de conflicten die ons uiteendrijven. We erkennen de waarde van de traditionele kunsten en de wijze waarop zij de mensheid kunnen inspireren tot hogere doelen.

Op onze redactie en in onze verslaggeving zijn we toegewijd aan eerlijkheid, respect en compassie.

Wij nemen stelling tegen de systematische vernietiging van traditionele cultuur door destructieve ideologieën zoals het communisme, dat nog steeds schade toebrengt aan de samenlevingen over de hele wereld.

Waarheid
Ons doel is het dienen van de samenleving door waarheid te verschaffen. Wij bieden geloofwaardig, kwaliteitsnieuws dat eerlijk en onbevooroordeeld is, zonder ons aan te passen aan de invloed van belangen van buitenaf.

Menselijkheid en traditionele waarden
Gezien het huidige klimaat in de media, hebben we onze toewijding uitgesproken voor een niet aflatende, waarheidsgetrouwe verslaggeving. We stimuleren het bewustzijn van deugdelijkheid, streven naar de herintroductie van de schoonheid van vergeten traditionele cultuur, en we hebben als doel een positieve impact te hebben op mens en maatschappij bij alles wat we doen.

Hoop en verantwoordelijkheid voor de toekomst
We hebben een wereldwijde visie. We bestaan om mensen de hoop te geven dat de media zijn bestaansrecht – waarachtige informatievoorziening aan het publiek – waarmaakt. Het bevorderen van begrip en het vergroten van de welwillendheid tussen mensen, is onze hoop, onze verantwoordelijkheid en onze belofte.