Nieuwe film onderzoekt wat er gebeurt als een plaag opduikt en waarom het van belang is

Een nieuwe documentaire over plagen in de context van de mensheid: ‘When the Plague Arrives’ ging op 12 juli in première op de website van The Epoch Times, NTD-websites en verschillende YouTube- en Facebook-kanalen.

Maanden na aanvang van de pandemie heerst er nog steeds onzekerheid in de wereld. De realiteit is dat de mensheid in het verleden talloze keren epidemische ziekten heeft overleefd, die van een veel dodelijkere omvang waren. Maar we kunnen ze niet overleven als we onze menselijkheid verliezen, aldus de nieuwe film van NTD Television.

Het kijken naar plagen uit de geschiedenis dwong de filmmakers om met een frisse blik naar de huidige pandemie te kijken, volgens een interview met producent Hyesoo Yoon op The Epoch Times. In de documentaire gebruikt zij een historische lens om te onderzoeken hoe pandemieën samenlevingen en beschavingen hebben gevormd, van het verleden tot op heden.

“Het gaat niet alleen om deze pandemie, het gaat erom hoe deze pandemie past in het verhaal van de mensheid”, zei ze.

Kijk hier naar de documentaire

Hoe verschilt The Epoch Times van andere media?
The Epoch Times is de snelst groeiende onafhankelijke media in Amerika. We zijn anders dan andere mediaorganisaties omdat we niet worden beïnvloed door een regering, bedrijf of politieke partij. Ons enige doel is om onze lezers nauwkeurige informatie te geven en verantwoordelijk te zijn naar het publiek. We volgen niet de ongezonde trend in de hedendaagse mediawereld van agendagestuurde journalistiek, en gebruiken in plaats daarvan onze principes van waarheid en traditie als onze leidraad.
 
SOORTGELIJKE ARTIKELEN