President Taiwan helpt Hongkong

In reactie op de nationale veiligheidswet crisis in Hongkong, kondigde Taiwan president Tsai Ing-Wen op 1 juli aan dat de Taiwanese regering een werkgroep zal vormen.

Het Taiwanese China comité zal maatregelen voorstellen om Hongkongers te helpen, inclusief degenen die al in Taiwan wonen.

“De Chinese Communistische Partij moet stoppen voordat het te laat is en niet de belofte breken dat Hongkongers 50 jaar lang Hongkong regeren.

We zullen de hulp bieden die Hongkongers nodig hebben, zodat ze in Taiwan kunnen komen wonen en werken. We hopen ook dat het China comité hun plan zo snel mogelijk aan de mensen voorstelt en uitlegt.

Hoe verschilt The Epoch Times van andere media?
The Epoch Times is de snelst groeiende onafhankelijke media in Amerika, de loods van het vrije westen. We zijn anders dan andere mediaorganisaties omdat we niet worden beïnvloed door een regering, bedrijf of politieke partij. Ons enige doel is om onze lezers nauwkeurige informatie te geven en verantwoordelijk te zijn naar het publiek. We volgen niet de ongezonde trend in de hedendaagse mediawereld van agendagestuurde journalistiek, en gebruiken in plaats daarvan onze principes van waarheid en traditie als onze leidraad.

 
SOORTGELIJKE ARTIKELEN