Puppy van meisje gestolen én teruggebracht nadat het nieuws over de microchip zich als een lopend vuurtje verspreid

Het hart van een 4-jarig meisje was gebroken toen haar geliefde puppy vermist werd na een inbraak in haar ouderlijk huis. Het gezin deed oproep na oproep in de media om het kleine hondje terug te krijgen. Drie dagen later zagen ze tot hun verbazing iets bewegen in de achtertuin.

Bij thuiskomst ‘s morgens na een doktersbezoek, ontdekte Elena Sardi en haar 4-jarige dochter, Maia Hood, dat er ingebroken was in hun huis in Croyden Hills. De dieven stalen een laptop, een iPad, en juwelen. Maar waar de familie echt kapot van was, was dat de gloednieuwe puppy, Sasha, ook weg was.

De acht weken oude labrador pup was pas een week bij de familie, maar, volgens Elena, onlosmakelijk verbonden met hun kleine meid. Maia vond het heerlijk om te spelen met Sasha, en viel elke avond bij de pup op bed in slaap.

“Mijn hart was gebroken, ik sta er nu nog van de trillen… we zijn zo verdrietig”, vertelde Elena aan ‘ABC news‘. “De andere dingen kunnen me niet schelen, maar de hond, we willen haar zo snel mogelijk terug.”

“Het was zwaar, mijn dochter had de eerste nacht nachtmerries”, vertelde Maia’s vader, Ryan Hood aan Today. “Het is bijna niet uit te leggen aan een vierjarige dat zoiets kan gebeuren, je verwacht niet dat ze een puppy mee nemen.”

Het verhaal van de gestolen puppy haalde de krantenkoppen in heel Australië. De politie van Victoria meldde ook via de sociale media dat de hond een microchip had. Misschien was het door alle media-aandacht, maar op de een of andere manier is het bericht aangekomen, want de puppy was 3 dagen na haar verdwijning weer in hun tuin.

“We wilden geen hooggespannen verwachtingen kweken”, zei Ryan tegen het Australische Today. “En vanmorgen, toen mijn vrouw opstond om haar kopje koffie te zetten, en langs de schuifdeur liep, zag ze wat bewegen bij het hok.”

“Wij denken dat degene die haar mee heeft genomen, gewetenswroeging heeft gekregen of simpelweg bang is geworden, en haar gewoon over het hek heeft gedropt”, voegde de vader er aan toe. “Het maakt ons niet uit, wij zijn gewoon gelukkig dat we haar terug hebben.”

Bekijk de videos hieronder:

It was a great start to the day for this Croydon Hills family when they were reunited with their puppy after it was stolen in a burglary on Monday morning.Labrador Sasha, was overwhelmed with love and play time when he was finally united with his four-year-old owner. Read more ➜ http://s.ctx.ly/r/10my1

Posted by Victoria Police on Wednesday, November 8, 2017

Misschien vind je deze ook leuk:

Mama hond laat haar puppies drinken, maar deze gevederde vriend wil ook wat liefde.

 
SOORTGELIJKE ARTIKELEN