Twitter schort het account van plaatsvervangende perssecretaris op na tweet over het stemmen via post

Twitter schorste op 22 oktober het account van de nationale perssecretaris Hogan Gidley, nadat hij tweette over een stembiljet die hij ontving op naam van iemand anders, Daniel.

Hij schreef in zijn tweet: “Blijkbaar is het een voormalige huurder die al 8 jaar niet meer in het gebouw woont!!! Maar…Ja, natuurlijk… de mainstream media is correct… Ongevraagde stembiljetten-per-post zijn ‘volledig veilig’.”

Hij vertelde Fox News dat Twitter hem blokkeerde vanwege het bericht. Er werd gezegd dat hij de regels voor het plaatsen van misleidende informatie heeft overtreden.

“Ik kreeg, net als veel andere Amerikanen, een stembiljet met de post dat niet voor mij bedoeld was. Simpelweg door het plaatsen hiervan, schorste Twitter mijn account. Deze censuur is waanzin. We moeten doorgaan met het blootleggen en bestrijden van de duidelijke partijdigheid van Big Tech bedrijven tegen conservatieven die de waarheid spreken”, tweette Gidley.

Hij verwijderde de tweet, en Twitter herstelde zijn account.

Twitter heeft niet direct gereageerd op een verzoek om commentaar.

Door NTD televisie

Origineel op 24 oktober 2020 gepubliceerd op The Epoch Times: Twitter Suspends Deputy Press Secretary’s Account After Mail-In Voting Tweet

 
SOORTGELIJKE ARTIKELEN